Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy korty szabadság felüdít

Egy korty szabadság felüdít Kultúra

Idén először Respiro-táborba lehet jelentkezni az Írisz Háznál azoknak, akik valamilyen testi vagy szellemi fogyatékkal élnek. A kőröspataki Írisz táborban tartalmas kikapcsolódás, szórakozás, személyre szabott élmények várják a jelentkezőket.

Hirdetés
Hirdetés

Nemcsak az intézményben foglalkoztatott fogyatékkal élők jelentkezhetnek az augusztus 16. és 20., illetve augusztus 30. és szeptember 3-a közötti időpontokra meghirdetett táborba, a megyéből és az egész ország területéről várják azokat, akiknek eddig még nem volt lehetőségük hasonló táborban részt venni. Kézművesség, éneklés, kreatív tevékenységek szerepelnek a programban, de igazodva a résztvevők személyiségéhez, filmnézéstől beszélgetésekig több mindenre sor kerülhet.

Mint Olcsvári Tünde, az Írisz Ház igazgatója elmondta lapunknak, a fő cél az, hogy működjön a kapcsolatteremtés, ismeretségek, barátságok szülessenek, illetve a fogyatékkal élőket ellátó szülőknek, rokonoknak is legyen alkalmuk feltöltődni, pihenni.

A tábor iránt érdeklődők a 0733.065.375-ös telefonszámon kérdezhetnek rá a részletekre. A részvétel elfogadása a jelentkezések sorrendjében történik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük