Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

DVD-n a VII. Rockkarácsony

DVD-n a VII. Rockkarácsony Kultúra

Pénteken, június 9-én 18 órától a kézdivásárhelyi Jazz Bisztró udvara kiállításmegnyitó, lemezbemutató, majd rockkoncert helyszínéül szolgál. A részletekbe dr. Kelemen András, a Rockkarácsony Egyesület tiszteletbeli elnöke avatott be.

18 órától a Paksi Nemzetközi Gastroblues fesztivál 25 éves jubileuma alkalmából látható vándor-fotókiállítás megnyitóját a két Mihály Ernő – apa és fia – és Demeter Elemér által akusztikus hangszereken előadott zeneszámok teszik színesebbé. „A Gastroblues Közép-Kelet-Európában egyedülálló fesztivál, ahol kizárólag értékes zene szól. A rendezvénnyel a testvértelepülési kapcsolat mellett az is összeköt, hogy öt éve a Hobby Team csapata filmezi”.

Ezt a VII. Rockkarácsony-lemezbemutató követi. „Idén nyolcéves a Rockkarácsony, és amennyiben megfelelő támogatásban lesz részünk, a 10. évfordulón egy válogatás-DVD-t adnánk ki”, vetítette elő lapunknak a terveket dr. Kelemen András. Hozzátette, a DVD-t bárki megkaphatja az egyesületnek nyújtandó 15 lejes támogatás ellenében. A pénteki eseményt a sepsiszentgyörgyi Vezuvius és Exit Rock Band zenekarok koncertje zárja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük