Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dálnoki napok újratöltve

Dálnoki napok újratöltve Kultúra

Dálnokban szombaton és vasárnap, július 16–17-én ismét ünnepel a település apraja, nagyja, az alábbiakban a falunap programját ismertetjük.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton hatkor a gidófalvi fúvósok gondoskodnak az ébresztőről, 8-kor hozzálátnak a főzőversenyhez, délben Marti István polgármester hivatalosan megnyitja a falunapokat, majd a 12.30-kor esedékes ebéd után 13.30-kor a helyi Darkó Jenő Általános Iskola diákjai mutatják be produkciójukat. 14.30-kor kiértékelik a főzőversenyt, majd 15 órától a helyi Harmónia Kórus hangversenyét láthatják az érdeklődők.

19.20-tól Felszegi Annamari koncertjével startol az esti bulizás, őt 20.10-től KáeR ft. Kapriccio követi, 21 órától Pittyes Kettes és Gyufa teszik próbára a nevetőizmokat, majd 22-től Tamás Gábor koncertje teszi fel a koronát a rendezvényre. A nap utcabállal ér véget a Sistem Band akkordjaira.

Vasárnap 9 órától minifoci-bajnokságot rendeznek, a 11 órai istentiszteletet követően a főtér gépzenétől lesz hangos, majd 17.30-kor értékelik ki a labdarúgótornát. 18 órakor Piskóta Panni gyerekműsora nyitja a színpadi produkciók sorát, őt 19-kor Magyar Rózsa, 20-tól Nistor Mihály népizenekara, 21-től Csoky, 22 órakor a Bertici Fivérek követik. A falunapokat 23 órakor tűzijátékkal zárják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük