A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

CSAKIS idén is!

CSAKIS idén is! Kultúra

Július 6–7-én a kézdivásárhelyi sportcsarnokban és környékén harmadik alkalommal rendezik meg a Családos Keresztyén Fesztivált.
A szervezők célja a rendezvénynyel pihenési és töltekezési lehetőséget biztosítani a családoknak. A fesztivál programja és légköre kimondottan keresztyén lesz, ahol áhítatokkal, előadásokkal, lelki gondozói és fórumbeszélgetésekkel kívánják erősíteni a családi kötelékeket. Emellett sok játék, gyerekfoglalkozás, ifjúsági program, vetélkedő, lovaglás, sport és kon­certek várják a vendégeket.
A fesztivál fő előadói dr. Horváth Levente és Mária lesznek, esténként zenei élményt szolgáltat, illetve dicsőítést vezet a Kovászna–Belváros Református Gyülekezet ifjúsági zenekara és Csiszér László. A szervezők a bejelentkező családoknak tudnak segíteni az étkezés és szállás megszervezésében, illetve kísérőprogramok kínálásával a fesztivál előtt és után. Részletes programot a www.csakis.net honlapon, illetve az esemény Facebook-oldalán, Csakis Családos Keresztény Fesztivál név alatt találhatnak az érdeklődők.

Hodor Enikő

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ünnepeljen megszokott és elvárt slágerekkel!

Ünnepeljen megszokott és elvárt slágerekkel!

Mondják, könnyű karácsonyi albumot csinálni, hiszen ha rajta vannak az ünnep megszokott és elvárt „slágerei” (Mennyből az angyal, Csendes éj, Pásztorok, Kiskarácsony, Nagykarácsony, Száncsengő), aztán szépen feldíszítetted a fát, és még ajándékok is vannak alatta, kalács meg sült illata tölti be a lakást, akkor teljes az élmény. Ennek tudatában mégis három hónap alatt állítottam össze legújabb kiadványomat, rengeteg kétséggel, és végül – azt hiszem – lemezkiadói karrierem legjobb karácsonyi albuma lett.