Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak! 🐰🐥🌷

CSAKIS idén is!

CSAKIS idén is! Kultúra

Július 6–7-én a kézdivásárhelyi sportcsarnokban és környékén harmadik alkalommal rendezik meg a Családos Keresztyén Fesztivált.
A szervezők célja a rendezvénynyel pihenési és töltekezési lehetőséget biztosítani a családoknak. A fesztivál programja és légköre kimondottan keresztyén lesz, ahol áhítatokkal, előadásokkal, lelki gondozói és fórumbeszélgetésekkel kívánják erősíteni a családi kötelékeket. Emellett sok játék, gyerekfoglalkozás, ifjúsági program, vetélkedő, lovaglás, sport és kon­certek várják a vendégeket.
A fesztivál fő előadói dr. Horváth Levente és Mária lesznek, esténként zenei élményt szolgáltat, illetve dicsőítést vezet a Kovászna–Belváros Református Gyülekezet ifjúsági zenekara és Csiszér László. A szervezők a bejelentkező családoknak tudnak segíteni az étkezés és szállás megszervezésében, illetve kísérőprogramok kínálásával a fesztivál előtt és után. Részletes programot a www.csakis.net honlapon, illetve az esemény Facebook-oldalán, Csakis Családos Keresztény Fesztivál név alatt találhatnak az érdeklődők.

Hodor Enikő

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.