Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csábító Vargyas-szoros

Csábító Vargyas-szoros Kultúra

A csíkszeredai Outdoors Dreams Association és az Obszkura Production szervezésében augusztus 19-21. között, RIKA camp néven háromnapos tábort tartanak a Vargyas-szoros közelében, annak homoródalmási bejárata felől, az Árpataki kempingnél.

Hirdetés
Hirdetés

A program révén, melyet az érdeklődök a rikacamp.ro honlapról olvashatnak el részletesebben, a szervezők különleges természetközeli élményeket ígérnek a résztvevőknek, azok által, mint fogalmaztak, az emberek nemcsak egymással, de önmagukkal is találkozhatnak.

Annyi biztos, a programban sok érdekes előadás, túra, via-ferrata (vasalt út) mászás és sziklamászás is helyet kapott. A tábor, a szervezők szerint, így egyesíti a felszíni, sziklamászó- és barlangász túrák mellett a jóga és a hasznos pihenés örömét (is).

Esténként tábortűz várja a résztvevőket, akiket arra biztatnak a szervezők, hogy a közös, tábortűz melletti esti kikapcsolódáshoz vigyenek saját hangszert is magukkal. A programok gyermekeket is megszólítanak, ezért akár egy rövid, családi nyaralást is helyettesíthet a tábor, persze, azon családoknak, akik szeretnek kempingezni, sátorban aludni – hangoztatták. A táborba jegyek a helyszínen vagy a bilete.ro/r-i-k-a camp oldalon válthatóak (három napra 90 lej, a napijegy 60 lej, 12 éven aluli gyermekeknek ingyenes).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük