Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bemutató az M Studiónál

Bemutató az M Studiónál Kultúra

Ioana Marchidan bukaresti alkotó jegyzi az M Studio legújabb előadásának koreográfiáját. A bemutatót december 20-án és 21-én 19 órától játsszák a Háromszék Táncstúdióban.

Are we human or are we dancers? – vagyis emberek vagyunk vagy táncosok kérdésre keresi a választ Ioana Marchidan bukaresti koreográfus, előadó, a LINOTIP Független Kortárs Táncközpont egyik alapító tagja. Az előadás új szintre emeli az M Studio és a LINOTIP közötti együttműködést, amely szeptemberben a LIFT és Pappa mia produkciók bukaresti vendégjátékával indult.

Hirdetés
Hirdetés

A The Killers népszerű slágerének refrénje tökéletes kiindulópontnak bizonyult a koreográfus számára, hiszen a produkció az előadó/táncos/színész/ember közötti összefüggéseket keresi. Hol ér véget az ember, és hol kezdődik az előadó, hogyan születik meg a színpadon a „művész”, ezekre a problémákra reflektál az előadás. Az előadás koreográfusa Ioana Marchidan, zenei koncepció Alexandru Suciu, előadók Bajkó László, Balázs Judith, Deák Zoltán, Nagy Eszter, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres-Nagy Attila.

(M Studio-közlemény nyomán)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük