Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bardoc Napok a hétvégén

Bardoc Napok a hétvégén Kultúra

Szombaton és vasárnap az erdővidéki Bardocon is falunapot tartanak (a kommandói falunapokat keddi lapszámunkban harangoztuk be). A program szombaton 10 órától a Prima Sportegyesület sportpályáján, a Lőrincz Zsigmond emlékére tartandó labdarúgó-torna első meccsével kezdődik, miközben a Cserey-kertben 11 órától állatkiállítás lesz.

15 órától megkoszorúzzák Lőrincz Zsigmond emlékkövét, ezután az étfalvi fúvószenekar műsora, majd 16 órától az ünnepélyes megnyitó következik. 16.10-től erdőfülei, olaszteleki és bardoci néptáncosok lépnek színpadra, 19 órától az Anarchy zenekar, 20 órától a kászonújfalusi hagyományőrző népi zenekar műsora szerepel a programban, a napot 21 órától utcabál zárja. Zenél a Classic Band.
Vasárnap 10 órától a Benkő József Általános Iskolánál kerül sor az iskola névadója, a Bardocon született Benkő József ref. lelkész, történetíró, nyelvész (1740–1814) mellszobrának leleplezésére, majd az ünneplés ismét a sportpályánál térzenével folytatódik. 15 órától fellép a Mozaik tánccsoport, őket a bardoci Csodacsapat, illetve Kolumbán Sanyika műsora követi, végül 18 órától a Hit Factory, aztán a kolozsvári Tokos zenekar, és 21 órától a magyarországi Bertici fivérek koncerteznek. 22 órakor tűzijátékkal zárul az esemény. Jó szórakozást! (bf)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük