Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az év első tábora

Az év első tábora Kultúra

A Zöld Nap Egyesület a kézdivásárhelyi Sportirodával közösen, január 6–7-én szervezi meg az év első bejárós táborát a céhes városban.

A nappali tábor olyan 7–10 év közötti fiataloknak szól, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot, ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokkal megismerkedni, újdonságokat elsajátítani főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód területén.

Hirdetés
Hirdetés

– Hisszük azt, hogy azok a fiatalok, akik résztvesznek a nappali táborban, tudatosabb környezetvédőkké vállnak, tisztelni fogják a körülöttük élő környezetet – hangsúlyozzák az egyesület tagjai.

A táborban a változatos kinti és benti programok mellett művészeti és szabadidős, aktív és pihentető tevékenységek is lesznek. Idén hangsúlyt kap a játékos tanulás, az önmegismerés, valamint az egymás elfogadása is. A gondosan összeállított program a gyerekek igényeire fókuszál.

Minden jelentkezőnek 25 lejes hozzájárulási költséget kell fizetnie, valamint, ha ebédelni is szeretne, akkor plusz 17 lejt naponta. A foglalkozások 9-től 12 óráig és 14 órától 16-ig tartanak. Jelentkezni és érdeklődni Ráduly Attilánál a 0766.611.066-os telefonszámon vagy az office@zoldnap.info e-mail-címen lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük