Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Áprilisban online nézhető a Műsor

Áprilisban online nézhető a Műsor Kultúra

Mivel a jelenlegi sepsiszentgyörgyi járványhelyzet nem ad lehetőséget a közönséggel való élő találkozásra, újra a virtuális térbe költözik a Tamási Áron Színház: április folyamán minden pénteken és szombaton egy újabb rész látható a Műsor című, színészeket bemutató beszélgetőműsorból (képünk), melyet 17 órától kezdődően egy egész napig elérhetővé tesznek a színház Facebook-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés

A Műsor szeretné a Tamási Áron Színház társulatának színészeit közelebbről is megismertetni a közönséggel, ezért a házigazdák is színészek, akik valamennyi oldalát ismerik kollégáiknak. A közvetlen, játékos, humoros, jó hangulatú beszélgetések kiindulópontja néhány olyan gondolat, mellyel a társulat bölcs mestere, Nemes Levente színművész jellemzi őket.

A beszélgetések helyszíne a Tamási Áron Színház talk-show stúdióvá átalakított kamaraterme, a produkció színvonalát, művészi értékét a Tesztoszteron színészzenekar és más helyi zenészek közreműködése is erősíti.

Az előadások megtekintése 4 dollárba (17 lej körül) kerül, amit a link aktiválásakor bankkártyáról lehet kifizetni a Vimeo médiacsatornán. A színház bízik abban, hogy több más médiafelület után, ahol különböző technikai okok miatt eddig nem működött megfelelőképpen az online előadásaik értékesítése, a Vimeo-ban megfelelő partnerre találtak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük