Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:00 Clifford, a nagy piros kutya am.-kan. családi animációs, r. b., 17:00 Katonadolog, am. családi vígjáték, m. b., 17:45 A hős, iráni-fr. thriller, dráma, r. f., 19:00 Batman, am. krimi-dráma-akció, r. f., 20:00 Elk*rtuk, magyar krimi, politikai dráma, r. f.

OPRETT

Mivel az összes korlátozást megszüntették Romániában, a Budapesti Operettszínház gálája (Összetartozunk) teljes teremkapacitással valósulhat meg. Így ma 9.30-tól újabb jegyek érhetőek el online (eventim.ro/lang/hu) vagy személyesen a sepsiszentgyörgyi kulturális szervezőirodában. Nyitvatartás: hétfő, kedd, szerda 8.00–16.00, csütörtök: 8.00–17.00, péntek: 8.00–15.00. Tel.: 0267.312.104.

KIÁLLÍTÁS

* Balási Csaba fotóművész Im memoriam Kosztándi Jenő című kiállítását ma 18 órakor, Vdovkina Anastasia és Egri András Egy új kor hajnalán című tűzzománc-kiállítását holnap 18 órakor nyitja meg Deák Ferenc Loránd műkritikus Kézdivásárhelyen, a Vigadó dísztermében.

* Ifjú festőművész munkáiból nyílik kiállítás március 12-én, szombaton 11 órakor a dálnoki Gaál-kúriában, ahol Barabás Miklós élte gyerekkora egy részét. Andrei Pennazio a jászvásári Octav Bâncilă Művészeti Középiskola XI. osztályos tanulója, a MOL Tehetségtámogató kedvezményezettje az utóbbi négy évben. Az érdeklődők számára a szervezők kisbuszt indítanak a rendezvény helyszínére Sepsiszentgyörgyről és Kézdivásárhelyről is. Jelentkezni az office@pentrucomunitate.ro e-mail-címen vagy a 0755 045 699-es telefonon lehet.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes újra színpadra viszi Átöltözés című néptáncszínházi előadását ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban. Rendező: Ivácson László.

ÜNNEP

A Székely Nemzeti Tanács és a Sepsireform Egyesület ma, a Székely Szabadság Napján 11 órától a turulmadár-obeliszknél tartja megemlékező rendezvényét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük