Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:30  Énekelj! 2.,  amerikai zenés animációs családi film, vígjáték, magyarul beszélő, 17:15  Pókember: Nincs hazaút, amerikai sci-fi akciófilm, román felirattal, 20:00  Három emelet olasz-francia vígjáték, dráma, román felirattal, 20:15  Így vagy tökéletes, magyar romantikus film, román felirattal, 20:30 A legjobb dolgokon bőgni kell, magyar vígjáték, filmdráma, román felirattal.

A HÓNAP MŰTÁRGYA

2022-ben minden hónap utolsó csütörtökén a Székely Nemzeti Múzeum gyűjteményének egy-egy kiemelt, különleges, esetleg soha nem látott darabja kerül ismét a figyelem középpontjába, ezúttal az ideiglenes kiállítóhelyen, a Lábasházban, ahová ma 17 órára várják a látogatókat. Az érdeklődők megtekinthetik a Keöpeczi Sebestyén József címervilága című tárlatot, illetve meghallgathatják dr. Szekeres Attila István Keöpeczi Sebestyén József élete és műve című vetített képes előadását. A rendezvény partnere, társszervezője az Erdélyi Címer- és Zászlótudományi Egyesület. A belépés az előadásra és minden időszakos kiállításra ma 16 és 19 óra között ingyenes.

SZÍNHÁZ

A Tamási Áron Színház kamaratermében ma, szombaton és vasárnap 19 órától Kaisers TV, Ungarn (rendező: Porogi Dorka, korhatár: 14+). Jegyek kaphatóak online a biletmaster.ro oldalon, a városi szervezőirodában vagy előadás előtt a helyszínen.

KONCERT

* Ma 18 órától Canciones y danzas címmel rendkívüli koncert az Árkosi Kulturális Központban (Bástya-ház, Sepsiszentgyörgy, Olt u. 6.). Előadók Costin Soare és Ioan Bănescu bukaresti gitárművészek. Egy jegy ára: 20 lej.

* Pénteken 19 órától a Tamási Áron Színház nagyterme ad otthont a Csíki Kamarazenekar koncertjének. A zenekar Bartók Béla, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, George Enescu műveiből játszik. Szólista és karmester: Ionian Ilias Kadesha.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük