Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:15 Encanto, amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő, 17:00 Venom 2. – Vérontó, amerikai akció-horror vígjáték, román felirattal, 18:15 West Side Story, amerikai musical, dráma, román felirattal, 18:45 Toxikoma, magyar dráma, román felirattal. Herendi Gábor legújabb közönségfilmje, a Toxikoma 10-én debütált a Művész Moziban. Két jelentős szerepét is erdélyi származású színész – Bányai Kelemen Barna és Török-Illyés Orsolya – alakítja.

SZÍNHÁZI ÉLMÉNY AJÁNDÉKBA

A téli ünnepekre való tekintettel színházi ajándékutalványokat kínál fel az előadásai iránt érdeklődőknek a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház. A vásárlók két típusú ajándékutalvány közül választhatnak, az egyik kétszeri, a másik négyszeri belépésre jogosít. Az ajándékutalvány a bemutató előadások kivételével a színház minden produkciójára érvényes az idei évadban, tehát június végéig bármilyen előadáson vagy előadásokon felhasználható előzetes helyfoglalást (telefonos vagy személyes) követően.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Tein Teaházban mutatják be Molnár Vilmos csíkszeredai író friss könyvét, a Kőrösi Csoma Sándor csodálatos cselekedetei. Rendhagyó legendárium című kötetet. A meghívott beszélgetőtársa a rendezvényen Miklóssi Szabó István író, társszervező a Bod Péter Megyei Könyvtár.

TÁRLAT

A Székely Nemzeti Múzeum Pincegalériájában, a sepsiszentgyörgyi Lábasházban (Szabadság tér 7.) december 17-én, pénteken 17 órától megnyílik Baab József Visszaveszem a nevemet című tárlata.

ZENE

* Pénteken 10 órától román nyelven, 12 órától magyar nyelven hallható a TÁSZ nagytermében a Leckehangverseny legújabb kiadása (Muzsika csergőórára, írógépre és egyéb hangszerekre), közreműködnek a Georgius és a Csíki kamarazenekarok.

* Pénteken 19 órától a Tamási Áron Színház nagyterme ad otthont a Brassói Euterpe Szimfonikus Zenekar koncertjének (A Téli Ünnepek Csillagai).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük