Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:00 Szellemirtók, Az örökség, am. akció-vígjáték, r. f., 17:00 Énekelj! 2., am. zenés animációs családi vígjáték, r. b., 18:15 A Gucci-ház, am. krimi, dráma, thriller, r. f., 19:00 Jutalomjáték, fr. dráma, vígjáték, r. f.

TÁNC

A Háromszék Táncstúdióban az Átöltözés című produkciót ma 19 órától, 27-én, hétfőn 19 órától és 28-án, kedden 19 órától játssza a Háromszék Táncegyüttes. Jegyeket a központi jegyirodában lehet vásárolni hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Telefonszám: 0267.312.104.

KIÁLLÍTÁS

Ma 18 órakor a kovásznai Kádár László Képtárban nyitják meg Bede Kincső fotóművész Három színt ismerek a világon című kiállítását. A tárlatot Kali Ágnes költő, dramaturg méltatja.

SZÍNHÁZ

A Jógyerekek képeskönyve című junk-opera, felnőtteknek szóló tanítómese ma 18 órától a Tamási Áron Színházban. Rendezője Hegymegi Máté, aki korábban a Barbárok című előadást is készítette Sepsiszentgyörgyön. További előadás 22-én.

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház Ha Szent György lehetnék… című legújabb, a Blattner-díjas Vajda Zsuzsanna által rendezett előadását december 13–16., valamint 20–22. között naponta 10 és 12 órától szervezett csoportoknak játssza a bábszínház stúdiótermében.

ZENE

* Pénteken 10 órától román nyelven, 12 órától magyar nyelven hallható a TÁSZ nagytermében a Leckehangverseny legújabb kiadása (Muzsika csergőórára, írógépre és egyéb hangszerekre), közreműködnek a Georgius és a Csíki kamarazenekarok.

* December 17-én, 19 órától a Tamási Áron Színház nagyterme ad otthont a Brassói Euterpe Szimfonikus Zenekar koncertjének (A Téli Ünnepek Csillagai).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük