Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Venom 2. – Vérontó (am. akció-horror, magy. beszélő), 16:30 Encanto (am. animációs film, rom. beszélő), 18:15 A Gucci-ház (am. krimi), 18:30 Annette (fr.–am.–mex. zenés dráma).

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Vigadó Művelődési Házban Görgey Gábor: Hol a stukker?! című darabját játssza az Udvartér Teátrum. Jegyek ára: 20/25 lej.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes ma és holnap 19 órától a Táncsétány című előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban. Az előadásokra jegyek a központi jegyirodában vásárolhatók. Az iroda nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Telefon: 0267.312.104.

KÖNYVBEMUTATÓ

December 11-én, szombaton 18 órától a sepsiszentgyörgyi Tein Teaházban Nagy Koppány Zsolt marosvásárhelyi származású, budapesti író hármas könyvbemutatójára – Apucifoci (tárcanovellák), Lórúgás gyomorszájra (novellák), A vendégmunkás (és a) dalai (történetek) – kerül sor a Bod Péter Megyei Könyvtár társszervezésében. A meghívott beszélgetőtársa Miklóssi Szabó István író.

NÉPI MOTÍVUMOK

December 12-én, vasárnap Szörcsén, az istentisztelet után az imateremben bemutatják a Népi motívumok a modern ruházaton című gyűjteményt. Az esemény szervezője a Háromszéki Népfőiskola Egyesület.

MÉZESKALÁCS-KARAVÁN

Az RMDSZ Csernáton Községi Nőszervezete mézeskalács-karavánt indít útnak karácsony előtt, melyhez bárki csatlakozhat. Mindössze egy adag mézeskalácsot kell sütni, és azt eljuttatni december 14-ig az RMDSZ csernátoni nőszervezetének bármelyik tagjához, akik majd gondoskodnak arról, hogy a finomságok jó helyre kerüljenek, és mosolyt csaljanak az ünnep közeledtével az arcokra. Érdeklődni a nőszervezet Facebook-oldalán privát üzenetben vagy a 0746.103.796-os telefonszámon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük