Felhívás!

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:00 Utolsó éjszaka a Sohóban (amerikai horror, magyarul beszélő), 18:15 A Gucci-ház (amerikai dráma), 19:00 Titán (francia–belga thriller).

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében mutatják be Miklóssi Szabó István sepsiszentgyörgyi író Gyémántmozaik című, frissen megjelent novella- és elbeszéléskötetét. A könyvet méltatja és a szerzővel beszélget ifj. Király István, a marosvásárhelyi Mentor Könyvek Kiadó vezetője. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató. 

SZÍNHÁZ

Ma és holnap 19 órától a Vigadó Művelődési Házban Görgey Gábor: Hol a stukker?! című darabját játssza az Udvartér Teátrum. Jegyek ára: 20/25 lej.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes decemberi előadásai a Háromszék Táncstúdióban: Táncsétány 8-án, szerdán, 9-én, csütörtökön és 29-én, szerdán 19 órától; Átöltözés 15-én, szerdán, 27-én, hétfőn, 28-án, kedden 19 órától. Az előadásokra jegyek a központi jegyirodában vásárolhatók. Az iroda nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Telefon: 0267.312.104.

RAJZKIÁLLÍTÁS

A Kovásznai Művelődési Ház Ignácz Rózsa-termében december végéig tekinthető meg a Kőrösi Csoma Sándor Iskolaközpont és a Művelődési Ház közös szervezésében a magyar nyelv napja alkalmából megrendezett rajzkiállítás. A belépés ingyenes. A tárlat munkanapokon 9–15 óra között látogatható.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.