Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:00 Utolsó éjszaka a Sohóban (amerikai horror, magyarul beszélő), 18:15 A Gucci-ház (amerikai dráma), 19:00 Titán (francia–belga thriller).

KÖNYVBEMUTATÓ

December 7-én, kedden a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében mutatják be Miklóssi Szabó István sepsiszentgyörgyi író Gyémántmozaik című, frissen megjelent novella- és elbeszéléskötetét. A könyvet méltatja és a szerzővel beszélget ifj. Király István, a marosvásárhelyi Mentor Könyvek Kiadó vezetője. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.

NÉPI MOTÍVUMOK SZÖRCSÉN

December 12-én Szörcsén, az istentisztelet után az imateremben bemutatják a Népi motívumok a modern ruházaton című gyűjteményt. Az esemény szervezője a Háromszéki Népfőiskola Egyesület.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes decemberi előadásai a Háromszék Táncstúdióban: Táncsétány 8-án, szerdán, 9-én, csütörtökön és 29-én, szerdán 19 órától; Átöltözés 15-én, szerdán, 27-én, hétfőn, 28-án, kedden 19 órától. Az előadásokra jegyek a központi jegyirodában vásárolhatók. Az iroda nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Telefon: 0267 312 104.

KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ

December 15-én, szerdán 18 órakor a kovásznai Kádár László Képtárban nyitják meg Bede Kincső fotóművész Három színt ismerek a világon című kiállítását. A tárlatot Kali Ágnes költő, dramaturg méltatja.

RAJZKIÁLLÍTÁS

A Művelődési Ház Ignácz Rózsa-termében december végéig tekinthető meg a Kőrösi Csoma Sándor Iskolaközpont és a Kovásznai Művelődési Ház közös szervezésében a magyar nyelv napja alkalmából megrendezett rajzkiállítás. A belépés ingyenes. A tárlat munkanapokon 9–15 óra között látogatható.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük