Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:00 Luca, am. animációs családi kaland, m. b., 16:15 Bébi Úr: Családi ügy, am. animációs, kaland, vígjáték, r. b., 18:15 A létra, román történelmi dráma, 20:00 007 Nincs idő meghalni, am. akció, kaland, thriller, m. b., 20:45 Lux Aeterna, fr. dráma, thriller, r. f., 21:35 Az emberi hang, sp. rövidfilm, dráma, r. f.

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

Október 22-én, pénteken 18 órától az Erdélyi Művészeti Központ harmadik emeleti kiállítóterében az Ösztön című, fiatal erdélyi vagy erdélyi kötődésű képzőművészeket bemutató kiállítás záróeseményeként Incze Mózes és Bodoni Zsolt festőművészek vetített képes előadáson mutatják be fontosabb alkotásaikat és az erdélyi indulástól a külföldi elismertségig vezető utat. A két előadás között Rizmayer Péter jelenleg Árkoson élő és alkotó vizuális művész portréfilmje is megtekinthető lesz.

MEGEMLÉKEZÉSEK OKTÓBER 23-ÁN

* Kovásznán a megemlékezést a belvárosi református templomban tartják szombaton 16.30-től. Az ökumenikus együttlétet a Kikapcsolsz ifjúsági zenekar teszi színesebbé.

* Kézdivásárhelyen módosult a program: pénteken 9.50-kor (a nagyszünetben) a kantai Szentháromság-templomban tartja megemlékező műsorát a Nagy Mózes Elméleti Líceum, szombaton 11 órától először a református temető kopjafáinál, majd a hősök emlékműve előtt koszorút helyez el a város önkormányzata és vezetősége. Október 24-én, vasárnap a 11 órai istentisztelet keretében adja elő elkészített műsorát a Református Kollégium diáksága. A Nagy Mózes Elméleti Líceum, valamint a Református Kollégium diákjainak műsorát a Polyp Televízió munkatársai rögzítik, az önkormányzat közösségi oldalán teszik közzé.

* Sepsiszentgyörgyön szombaton koszorúzás lesz 4 helyszínen, központi megemlékezés nem, mert addig várhatóan eléri a város a 6 ezrelékes incidenciát; ennek megfelelően más helyszíneken is változhat a program.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük