Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

Október 13-án, szerdán 18 órától B. Kovács András két új művét, a Szarvascsoda című gyűjteményes verskötetét és az Egy erdélyi self-made man az Államokban című riportregényét mutatja be a Librim könyvesboltban (a Mikó kollégium mellett) Kiss Jenő nyugalmazott könyvtárigazgató. A szerző dedikál.

SZÍNHÁZ

Hétfőn és kedden 19 órától Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Ház nagytermében az Udvartér Teátrum Görgey Gábor Hol a stukker?! című darabját mutatják be, jegyár: 25/20 lej. Rendező: Kolcsár József.

 

TÁNCPRÓBÁK

A Százlábú néptáncegyüttes utánpótláscsapata, az Aprólábak néptáncegyüttes hétfőnként 17–18 óráig tart táncpróbákat. Várnak minden 6–9 év közötti, táncolni, játszani szerető gyermeket. Jelentkezni a 0751.109.751-es és a 0740 810.878-as telefonszámon lehet. Az együttes vezetői: Virág Endre és Imola.

 

MŰHELYMUNKA

A Kovászna Megyei Művelődési Központ és Kovászna Megye Tanácsának közös szervezésében október 15. –június 15. között kerül sor Kézdivásárhelyen a Mozsika népzene-oktatási műhelymunka-sorozatra. A műhelymunka-sorozaton hegedűn, brácsán és nagybőgőn középhaladó szinten játszani tudó személyek vehetnek részt, akik szakemberek irányítása mellett tanulhatnak népzenét. Jelentkezni, érdeklődni személyesen a Kovászna Megyei Művelődési Központ székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 2. szám), a 0267.351.648-as és a 0742.148.687-es telefonszámokon, vagy a magoriistvan@cultcov.ro és az istvan_magori@yahoo.com elektronikus postacímeken lehet. Jelentkezési határidő: október 14. A műhelymunka részvételi díja: 300 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük