Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedd 17:00 Luca, am. animációs családi kalandfilm, magyarul beszélő, 17:15 Vad Románia, rom. dokumentumfilm, 19:00 007 Nincs idő meghalni, am. akció, kaland, thriller, magyarul beszélő, 19:30 007 Nincs idő meghalni, román felirattal.

MESÉLŐ HÁROMSZÉK

Ma 11 és 13 órától Sepsiszentgyörgyön, a Kamarateremben Az égig érő fa című előadását játssza a pécsi MárkusZínház (ajánlott életkor: 4+). 16:30-tól A szegény ember szőlője című mesetáncház a sepsiszentgyörgyi Míves Házban Benkő Évával és a Folker együttessel (ajánlott életkor: 3+). 17 órától Mesesimogató: mesére épülő játékos, zenés képzőművészeti foglalkozás Kovács Erzsébettel és Kolumbán Hannával a Cimborák Bábszínház stúdiótermében (ajánlott életkor: 6+).

TOBORZÓ

Kovászna Város Ifjúsági Fúvószenekara várja a régi tagokat és az új, jelentkezni vágyó fiatalokat. A fúvószenekar a művelődési ház keretében működik, karmestere Veres István. Az előző évekhez képest újdonság, hogy a hangszeroktatást (klarinét, fuvola, szaxofon, tenorkürt, trombita, tuba, vadászkürt, valamint dob és ütős hangszerek) a sepsiszentgyörgyi Művészeti Népiskola tanárai fogják tartani. Meghosszabbított jelentkezési határidő: október 6., szerda 19 óra a 0762.674.516-os telefonszámon vagy a culturacv@gmail.com címen. Az oktatás a zenekar tagjai számára díjmentes, a helyek száma korlátozott. Első találkozó, válogató, ismerkedés a hangszerekkel: október 7-én, csütörtökön 15 óra és 16.30 között a művelődési házban (1918. december 1. u. 1. sz.).

VÉRTANÚK NAPJA

Kovásznán a Belvárosi Református Templom kertjében emlékeznek meg az aradi vértanúkról. Az ünnepség október 6-án 17 órakor kezdődik, betartva azokat az egészségügyi korlátozásokat, szabályokat, amelyek a 3 ezreléket meghaladó településekre érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük