Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 Mancs őrjárat: A film (am.–kan. animációs film, magyarul beszélő), 16:45 Free Guy (am. akció-vígjáték), 18:15 Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (am.erikai–ausz. fantasy–akciófilm, m. b.), 19:00 Csókolj meg! 2. – A dilis menyasszony (rom. vígjáték), 20:45 Szenvedélyes szomszédok (sp. vígjáték), 21:00 Hó, tea és szerelem (rom. vígjáték).

TEHETSÉGEK GÁLÁJA

Az Árkosi Kulturális Központ és a marosvásárhelyi Egyenlő Esély a Versenyre Alapítvány szervezésében rendezte meg a Fiatal Tehetségek Gálája – Transylvania Fair Chance 31. kiadását. Az esemény ma zárul, 19 órától az Árkosi Kulturális Központ koncerttermében Csíki Boldizsár zongorista és zeneszerző, a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémia tanára és a nagyváradi Ilisz Domokos, a debreceni Zeneakadémia diákja zongorahangversenye lesz hallható. A helyek száma korlátozott, jegyeket előre is lehet vásárolni a központ székhelyén 9–15 óra között (tel.: 0267.373.651) 20 lejért.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órakor a Vigadó Művelődési Ház dísztermében Bodó Barna köz- és szakíróval a Jelenségek szélzúgásban című, oktatáskutatási tanulmányokat tartalmazó könyvéről és a Meggyötört valóság című, válogatott publicisztikai írásokat közlő kötetéről Váry O. Péter újságíró beszélget.

KIÁLLÍTÁS

* Szeptember 17-én, pénteken 18 órakor az Erdélyi Művészeti Központban Hosszú Zoltán szobrászművész megnyitja a Madaras Péter által rendezett Ösztön – I. Erdélyi Képzőművészeti Seregszemle című tárlatot. A vendégeket dr. Bordás Beáta, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője köszönti. Ütőhangszereken közreműködik Fekete Zsolt.

* Szeptember 18-án, szombaton 18 órakor a Kádár László Képtárban megnyílik Szigeti G. Csongor vizuális művész Talált művek című kiállítása.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük