Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedd 16:15 Mancs őrjárat: A film, amm-kan. animációs családi, magyarul beszélő, 16:15 Egy halál a családban, rom. dokumentumfilm, Journey Around the Home in 60 Days – rom. filmdráma, 18:00 Mesterkurzus: Flora Pop rendezőasszisztens, 18:00 Fejedelmi vonat, rom.-osztr. dokumentumfilm, 19:00 Mi önmagunk ellen, rom. dokumentumfilm, r. Andra Tarara, a filmvetítés után közönségtalálkozó lesz Flora Pop rendező-asszisztenssel, 19:45 Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, am.-auszt. fantasy, kaland, akció, román felirattal.

ŐSZI SOKADALOM

Ma 19 órától a Vigadó udvarán (eső esetén a Vigadó Művelődési Házban) Evilági-koncert: Micsoda útjai (Cseh Tamás-emlékest). 20 órától a Maassluis Nyugdíjasklubban magyarnóta-est a Muskátli zenekar előadásában. 21 órától a Vigadó udvarán (eső esetén bent) Vigadó Mozi: Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (magyar romantikus dráma).

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma18 órakor Sepsiszentgyörgyön, a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében Para Olga A Csillag és a Lant című verseskötetének második, bővített kiadását mutatja be Reisinger János irodalomtörténész.

DIGITÁLIS CSOMAGBAN AZ ETV

A marosvásárhelyi székhelyű Erdélyi Magyar Televízió bekerült az ország legnagyobb kábelszolgáltatója, az RCS & RDS teljes kínálatába, így műsorai minden, magyarok által lakott megyében képernyőre kerülnek. A szolgáltató a digitális csomagján keresztül eddig csak Maros, Kolozs és Szilágy megyékben, míg az analóg csomag keretében csupán Hargita és Kovászna megyékben sugározta az Erdély TV műsorait. Ez változott meg augusztus végétől, ugyanakkor Hargita és Kovászna megyékben bekerült az RCS & RDS digitális csomagjába.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük