Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

LOVAS ZARÁNDOKLAT

Augusztus 20-án, a keresztény magyar állam és Szent István király ünnepén az Erdélyi Mária Út és Kovászna Megye Tanácsa lovas zarándoklatot szervez a Kézdiszentlélek fölé emelkedő Perkő-magaslaton álló, Szent István tiszteletére szentelt kápolna búcsújára. Jelentkezni lehet Triff Ramonánál a trifframona@yahoo.com e-mail-címen. A búcsús szentmise augusztus 20-án 12 órakor kezdődik, amelyet a Mária Rádió élőben közvetít.

KIÁLLÍTÁS

A kovásznai Kádár László Képtárban szeptember 10-ig tekinthető meg egy válogatás az Árkosi Művelődési Központ képzőművészeti anyagából. A tárlat munkanapokon 11–16 óra között látogatható. Jegyár: 4 lej felnőtteknek, 2 lej gyermekeknek/nyugdíjasoknak.

ELŐADÁS

Ma 18 órától a szörcsei református templom kertjében és 20 órától a kézdivásárhelyi református templomban Marosán Csaba színművész Intés az őrzőkhöz című versestjére várják az érdeklődőket.

HUMORPINCE

Ma 18 órakor szeretettel várnak minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót a Kónya Ádám Művelődési Ház alagsorába.

TIFF-KARAVÁN

Ma és holnap, augusztus 19-én 21 órától két, a közönség által a TIFF 2021 fesztiválon nagyra értékelt filmet vetítenek a Zabolai Mikes-birtokon. Szerdán 21 órától a Vad Románia román dokumentumfilmet, míg csütörtökön a Szenvedélyes szomszédok (2020) spanyol komédiát lehet megtekinteni. Jegyek a helyszínen kaphatók, diákoknak 20, felnőtteknek 25 lejért.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 Luca (am., animációs kalandfilm, rom. besz.), 16:30 Croodék: Egy új kor (am. animációs vígjáték, magy. besz.), 18:15 Free Guy (am. akció-vígjáték), 18:30 Dzsungeltúra (am. kalandfilm, magy. besz.), 20:30 A legjobb évek (ol. dráma), 21:00 Free Guy (magy. besz.). Szabadtéri vetítés: 21:00 Anya (sp.–fr. dráma).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük