Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:30 Raya és az utolsó sárkány (amerikai animációs film, magyarul beszélő), 16:45 Raya és az utolsó sárkány (románul beszélő), 19:00 Dzsungeltúra (amerikai, családi kalandfilm, magyarul beszélő), 19:00 Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek (amerikai akciófilm).

 

VAKÁCIÓS FOGLALKOZÁS

Eprestetői olvasótábor néven vakációs foglalkozást tartanak Sepsiszentgyörgyön augusztus 2–6. között 7-11 éveseknek. A gyermekek naponta 8-16 óráig vesznek részt a szabadtéri programon, ahol felolvasás, dráma- és ritmusjátékok, művészeti és kézműves-tevékenységek, egyéni beszélgetések segítségével ismerkednek a könyvek világával. A résztvevők tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak. A foglalkozásokat Hollanda Andrea könyvtáros tartja. Jelentkezni a 0751.144.484-es telefonszámon lehet.

 

KONCERT

Augusztus 5-én, csütörtökön 19 órától a Szabadon Eladom csapata először mutatkozik be a nagyközönség előtt a KultúrPark színpadán.

A Szabadon Eladom zenekar Tinca Teddy bluesgitáros és Tamás Dénes író kezdeményezésére verbuválódott, miután a két alkotóművész még 2019-ben, a sepsiszentgyörgyi Színházbüfében eldöntötte, hogy együttműködik egy zenés könyv létrehozásában, illetve kiadásában. Mindkettőjük számára kihívást jelentett az ötlet, hiszen elhatározták, hogy megalkuvás nélkül, viszont populáris, „slágerszerű” dalokban, dalszövegekben fogalmaznak meg időszerű történéseket, életérzéseket. A csapat a dalok megszületésével párhuzamosan kiegészült Pálffy Tibor színésszel, énekessel, Könczey Jenő jazz-zongoristával, Benedek István basszusgitárossal és Pál Gábor dobossal.

A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 9–15 óra között, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük