Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 17:00 Tom és Jerry (am. animációs film, románul beszélő), 17:45 A nomádok földje (am. filmdráma), 19:30 Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák (am. romantikus vígjáték), 20:00 Még egy kört mindenkinek (dán filmdráma).

KIÁLLÍTÁS

Ma 18 órától a kovásznai Kádár László Képtárban dr. Deák Ferenc Loránd művészettörténész megnyitja a III. Csernátoni Ika Alkotótábor tárlatát. Fellép a csernátoni Végh Antal Általános Iskola furulyacsoportja.

HANGVERSENY

Ma 17 órától az Árkosi Művelődési Központ koncerttermében a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum diákjai lépnek fel. Egy jegy ára 5 lej.

SZÍNHÁZ

* Ma és június 12-én 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a kamarateremben O. Horváth Sári Életigen című darabját játssza a Tamási Áron Színház. Rendező: Kiliti Krisztián.

* Ma és holnap, mindkét nap 21:07-től és 21:57-től a Tamási Áron Színház kirakatában játssza Részeg halottakat nem szolgálunk ki! című, felnőtteknek szóló előadását a Cimborák Bábszínház. A Szabadság téren felépített nézőtér 12 személyes, ezért ajánlott előre jegyet foglalni. A nézőket arra kérik, vigyenek magukkal személyi igazolványt és hajgumit.

KONCERT

Ma 20 órától a sepsiszentgyörgyi Szimplában Ovidiu Lipan Țăndărică, a román rockzene legismertebb dobosa, az egykori Phoenix együttes alapembere két volt zenekarbeli társával, Ulli Brand gitárossal és Mani Neumann hegedűssel ad rendkívüli koncertet.

IMATALÁLKOZÓ

Szombaton, június 12-én Szűz Mária szeplőtelen szíve tiszteletére Csíksomlyón egész napos imatalálkozót szervez a Máriás Mozgalom. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. Bővebb felvilágosítás a programról a 0759.893.687-es telefonszámon kérhető.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük