Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától Sepsiszentgyörgyön a kamarateremben O. Horváth Sári Életigen című darabját mutatja be a színház. Rendező: Kiliti Krisztián. Az előadás június 10-én és 12-én 19 órától tekinthető meg a kamarateremben.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától Sepsiszentgyörgyön, a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében a Tabuk és távolságok címmel kerül sor Kovács Levente marosvásárhelyi író, egyetemi tanár szerzői estjére és Trinidad messze van című legutóbbi regényének bemutatójára. A rendezvényen a szerző beszélgetőtársa Nagy Miklós Kund marosvásárhelyi művészeti szakíró, szerkesztő. Felolvasnak: László Zsuzsa és Tulit Éva színművészek. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 17:00 Tom és Jerry (amerikai animációs vígjáték, románul beszélő), 17:30 Lelki ismeretek (amerikai animációs kalandfilm, magyarul beszélő); 19:15 Anya (spanyol–francia dráma), 19:30 Szörnyella (amerikai vígjáték).

KIÁLLÍTÁS

Sepsiszentgyörgyön, az Erzsébet parkban, az 1948-as emlékmű felé vezető sétányon még két hétig megtekinthető Kerekes Péter Pál és Toró Attila fotókiállítása. A felvételek a Székely Nemzeti Tanács rendezvényein készültek.

HANGVERSENY

* Ma 18 órától az Árkosi Művelődési Központ koncerttermében Irimescu Ioana, a Brassói Transilvania Tudományegyetem Zenetagozatának a diákja lép fel. Felkészítő tanár: dr. Filip Ignác egyetemi professzor. Zongorakíséret: lect. dr. Mihaela Pavel. Egy jegy ára 5 lej.

* Az Árkosi Kulturális Központ június 9-én, szerdán 18 órától zongorahangversenyt szervez. Fellép Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész. A helyek száma korlátozott, jegyeket előre is meg lehet vásárolni a központ székhelyén (Olt utca 6. sz., naponta 9–15 óra között, tel.: 0267.373.651). Egy jegy ára 15 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük