Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

AJÁNLÓ Kultúra

MIKÓ-TÁRLAT

Újra látogatható a Mikó 160 iskolatörténeti kiállítás Sepsiszentgyörgyön, a Keresztes-házban (Gróf Mikó Imre utca, 9. szám), június 2. és június 11. között, hétköznap: 11-től 15 óráig.

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 17:00 A Kolibri projekt, belga, kanadai thriller-dráma, román felirattal, 17:30 A nagy visszatérők, amerikai vígjáték, akciófilm, román felirattal, 19:30 A nevek dala, kanadai-angol-német filmdráma, román felirattal, 19:45 A nomádok földje, amerikai filmdráma, román felirattal.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Czernay Hajna Visszhang című könyvét ma 18 órai kezdéssel mutatják be a sepsiszentgyörgyi LibriM Könyvudvarban (szabadtéren). A szerzővel Máthé Kincső beszélget.

* A baróti városi művelődési ház nagytermében ma 19 órakor bemutatják a Kocsis Károly által szerkesztett Előre az Úz völgyében című kötetet. A kötetet Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke ismerteti. Házigazda: Demeter László muzeológus.

SZÍNHÁZ

Csütörtökön 19 órától a TÁSZ nagytermében A MŰSOR 7. része, színházi beszélgetések – vetített előadás.

FOTÓPÁLYÁZAT

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Magyar szemmel fotópályázat eredményhirdetésére június 3-án 9:30 órai kezdettel kerül sor online formában. Az eredményhirdetésen köszöntőt mond Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

A Magyar szemmel című fotópályázatot április végén hirdette meg a Nemzetpolitikai Államtitkárság, két fő témára épült: csodás helyek bemutatása, valamint a járvány utáni újrakezdés, emellett a fiatalok – 13-18 éves korosztály – az online tanulás témakörében is pályázhattak fotókkal.

A fotópályázat eredményhirdetése csütörtökön 9:30 órától követhető Potápi Árpád János államtitkár közösségi oldalán: https://www.facebook.com/potapiarpad

ÉLETMÓD TÁBOR

Egy év kihagyás után ismét megszervezi a sepsiszentgyörgyi Change Center az Életmód Tábort, ezúttal az Egyes-kőnél. A háromnapos táborra június 17-20 között kerül sor, az egész napos programok között edzések, workshopok, sziklamászás, túrázás szerepel, de a szervezők újdonságokkal is készülnek. A szállás menedékházban lesz, amennyiben a járványügyi szabályok engedik, ha mégsem, akkor sátortábort rendeznek. Regisztrálni, jelentkezni a Change Center oldalán lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük