Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

16:30 Éden, magy.-rom. dráma, r. f., 17:00 Scooby, am. animációs vígjáték, kaland, m. b., 19:00 Szótlan szív, am. dráma, r. f., 19:30 Nagypapa hadművelet, am. vígjáték, m. b.

VIGADÓ MOZI

A Vigadó nagytermében ma 19 órától Alexander Nanau Kollektíva (Colectiv) című román-luxemburgi-német dokumentumfilmjét nézheti meg a közönség.

KÖNYVBEMUTATÓ

Tamás Dénes Rémegyszerű versek című kötetét mutatják be ma 18 órától Sepsiszentgyörgyön a Tein Teaházban. Beszélgetőtárs: Szonda Szabolcs.

SZÍNHÁZ
* Ma 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében Amikor telihold ragyog a turkáló felett című előadását játssza a helyi magyar társulat (rendező: Radu Afrim). Helyek foglalhatók telefonon (0728.083.336, 0267.312.104) vagy személyesen a központi jegyirodában.

* Az Andrei Mureșanu Színház társulata ma és csütörtökön 19 órától az Aranysárkány/Dragonul de aur című előadását játssza (rendező: Catinca Drăgănescu).

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes Tiszta című néptánc-színházi produkciója ma és csütörtökön 19 órától tekinthető meg a Háromszék Táncstúdióban.

KIÁLLÍTÁS

* Újranyitás a Magmában: a kortárs művészeti kiállítótér sajátos módon készült bemutatóval lepi meg a látogatókat: az ARTeast Alapítvány archívumának digitalizálásából és annak publikálásából álló, Kikapcsoltan – Bekapcsoltan 2 / 30 év archívuma című projekt kiállítását május 31-ig tekinthetik meg a kortárs művészet rajongói. Honlap: magma.ro.

* Az Erdélyi Művészeti Központban (Sepsiszentgyörgy, Olt u. 2., földszinti kiállítótér) június 11-ig keddtől péntekig 10 és 17, szombaton 10 és 18 óra között tekinthető meg Véső Ágoston festőművész kiállítása.

* A sepsiszentgyörgyi evangélikus templomban június 15-ig látogatható a Makkai Sándor (1890–1951) erdélyi magyar író, református püspök életművét, egyházi, irodalmi és közéleti tevékenységét bemutató tárlat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük