Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Mai műsor: 16:30 Portré a lángoló fiatal lányról (francia romantikus dráma), 17:00 Scooby (amerikai animációs vígjáték, magyarul beszélő), 18:45 DAU. Natasa (német–angol–ukrán–orosz filmdráma), 19:15 Szótlan szív (amerikai dráma).

KIÁLLÍTÁS

Május 14-én, pénteken 18 órakor az Erdélyi Művészeti Központ földszinti kiállítóterében Gazda József művészettörténész megnyitja Véső Ágoston festőművész kiállítását. A tárlat kurátora Madaras Péter. Megtekinthető június 11-ig keddtől péntekig 10 és 17, szombaton 10 és 18 óra között.

IKEBANA-KIÁLLÍTÁS

Május 15-én, szombaton 11 órától a Kónya Ádám Művelődési Házban a sepsiszentgyörgyi ikebanakör kiállítással emlékezik néhai alapítójára, Kiss Bélára. A kiállítás kezdetén a művésztanár által vezetett kör egykori tanítványai tartanak bemutatót, mely során az érdeklődők megismerkedhetnek a japán virágművészet néhány alapfogalmával, és maguk is kipróbálhatják e virágrendezés első lépéseit. Aki rendezni szeretne, az vigyen magával ágat, virágot. A kiállítás két napig, szombaton és vasárnap látogatható a művelődési ház udvarán és belső termeiben.

FOTÓPÁLYÁZAT

A Háromszék Ifjúsági Tanács (HÁRIT) fotópályázatot hirdet Varázslatos Háromszék címmel. A versenyre bárki jelentkezhet május 14-kén éjfélig. Te hogyan látod Háromszéket? Hogyan mutatnád meg egy fényképen? Milyen fantasztikus helyekre kalauzolnád az idelátogatókat? – ezt kell megmutatni egy fotón. A képeket május 15-én osztják meg az Ifjúsági Udvar Facebook-oldalon, és ezt követően indul a 12 órás szavazás. A versenyre saját fotóval kell jelentkezni, JPG formátumban, illetve a képeket a haritelnokseg@gmail.com címre kell elküldeni. A három legszebb kép tulajdonosa 700 lejes vásárlási utalványt nyer, amit a f64.ro oldalán tud levásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük