Felhívás!

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:45 Nagypapa hadművelet, am. vígjáték, magyarul beszélő,

17:00 Scooby, am. animációs vígjáték, kalandfilm, m. b. 18:30 Éden, magy.-rom. dráma, román felirattal,19:00 Az igazság, fr.-jap. filmdráma, r. f.

MÚZEUM

A Székely Nemzeti Múzeum ideiglenes kiállítása, A szabadság színeváltozásai című tárlat a sepsiszentgyörgyi Lábasház emeleti termeiben újra látogatható hétköznap 9 és 16 óra, szombat-vasárnap 10 és 14 óra között, illetve minden hét csütörtöki napján reggel 9 és este 19 óra között. A belépő felnőtteknek 5 lejbe kerül, gyerekeknek és nyugdíjasoknak ingyenes.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ozsdolán, a kultúrotthonban ma18 órai kezdettel mutatják be Salamon Ferenc A kézdiszéki kisállattartás történetéből című könyvét. A szerzőt dr. Constantinescu Hermann beszélteti.

NÉPTÁNC-SZÍNHÁZ

A Háromszék Táncegyüttes májusban újra műsorra tűzi Tiszta című néptánc-színházi produkcióját. Az előadások időpontjai: május 7-én, 19-én és 20-án 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a Háromszék Táncstúdióban. Jegyeket a központi jegyirodában (nyitvatartási rend: hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, míg pénteken 9-től 13 óráig) lehet vásárolni. Tel.: 0267.312.104.

KIÁLLÍTÁS

Május 8-ig látogatható a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében Bányai-Szabados Katalin nagyváradi képzőművész egyéni tárlata. A festményeiről, grafikáiról, linómetszeteiről ismert alkotónak az 2020-as országos karanténidőszak alatt készült, nagyméretű, horgolással készült műalkotásait lehet megtekinteni. A belépés ingyenes.

HANGVERSENY 

Az idei hangversenyévad következő koncertjére május 7-én, pénteken 19 órától kerül sor a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében. Ezúttal a Plugor Sándor Művészeti Líceum kórusainak és zenekarainak közös műsora örvendezteti meg a közönséget.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.