Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KIÁLLÍTÁS

* Ma 18 órától a Vigadó Művelődési Ház galériájában megnyitják Kozma Viola Színfoltok című kiállítását. Moderátor: Nánia Hanna. Belépés díjtalan, a helyek száma korlátozott. Előzetes regisztráció szükséges a 0730.600.279-es telefonszámon.

* Antal Eszter szövészeti kiállítása a kézdivásárhelyi Erzsébet Teremben április 1-jéig tekinthető meg.

* Az In memoriam Kántor Lajos című kiállítás április 16-ig tekinthető meg az Erdélyi Művészeti Központban.

* A sepsiszentgyörgyi Lábasházban május 21-ig látogatható a Székely Nemzeti Múzeum A szabadság színeváltozásai című tárlat.

* A kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeum március 15-ére szervezett, 32. ünnepi tárlata április 2-ig tekinthető meg.

* A Háromszéki írott tojások című szabadtéri kiállítás április 15-ig tekinthető meg a csernátoni Haszmann Pál Múzeum, illetve a kovásznai Városi Művelődési Ház udvarán.

GRÚZ NEMZETI EST

A Zöld Nap Egyesület április 1-én, csütörtökön 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében grúz nemzeti estet szervez. Az est házigazdája Ana Jgerenaia, a Heal the earth, reloaded edition! projekt grúz önkéntese lesz. Az előadás folyamán a résztvevők megismerkedhetnek többek között az ország kultúrájával, történelmével, nyelvével és hagyományaival. Belépés regisztráció alapján.

TÁNC

A kézdiszentléleki Perkő Néptáncegyüttes április 4-én, vasárnap 18 és 20 órától mutatja be az Eltáncolt cipellők című műsorát a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Jegyek ára: 15/10 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük