Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 17:00 Lassie hazatér, ném. családi kaland, m. b., 17:00 A kommuna – dán-svéd-holland dráma, r. f., 18:45 Egy veszedelmes viszony, dán-svéd-cseh-német történelmi dráma, r. f., 19:15 Nagypapa hadművelet, am. vígjáték, m. b.

ELŐADÁS

Ma 17 órakor a kézdivásárhelyi Vigadóban a Szent Rita Egyesület szervezésében Hogyan túrázzunk biztonságosan? címmel tart előadást Wagner Attila alpinista, a sugárfürdői sípályák igazgatója, Jitărașu Attila önkéntes, Vaszi Róbert munkatárs, az útvonalak ismerője, továbbá a jelrendszerek szerkesztője és elhelyezője. Moderátor: Berecki Barna túraszervező.

SZÍNHÁZ

* A Tamási Áron Színház nagytermében március 13-án, szombaton 19 órától a Műsor – 4. rész (színházi beszélgetések), 28-án, vasárnap 19 órától a Műsor – 5. rész (online vetítés: a 3. rész 17-én 19 órától; a 4. rész 24-én és 31-én 19 órától).

ŐSTÖRTÉNETI KLUB

Kovászna Csaba királyfiról, Réty, Komolló, Kézdivásárhely pedig Réka királynéről, Atilla hun király feleségéről kapta a nevét?! Ezzel a rendhagyó témával foglalkozik ma 19 órától a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádam Művelődési Ház pincéjében az Őstörténeti Klub Kósa Ferenc vezetésével.

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház szombaton 18 órától bemutatja A Fehér Macskahercegnő című bábjátékát. A bemutató helyszíne a Cimborák Bábszínház stúdióterme (Szabadság tér 1. szám), ahová szeretettel várnak minden 3 év fölötti nézőt. Az előadást március 14-én, vasárnap 18 órától és március 21-én, vasárnap a Bábszínház Világnapján 11 és 18 órától is meg lehet tekinteni. A jegyek foglalását, valamint az előadással kapcsolatos további információkat a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük