Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:45 Scooby (am. animációs vígjáték, m. b.) 17:00 A bűnös (dán thriller, r. f.) 18:45 Békeidő (magyar filmdráma, r. f.) 19:00 Még egy kört mindenkinek (dán filmdráma, m. f.).

MEGEMLÉKEZÉS

Ma, a székely szabadság napján a történelmi magyar egyházak és a Sepsiszéki Székely Tanács szervezésében ökumenikus istentisztelet keretében emlékeznek Sepsiszentgyörgyön 17 órától a turul-szobornál. Igét hirdet Zelenák József evangélikus, Dávid György római katolikus, Incze Zsolt református és Kovács István unitárius lelkész. Fellép az idén fennállásának 100. évét ünneplő Kónya Ádám Városi Művelődési Ház férfidalárdája, meghívott szónok Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke. 19 órától a Székely Nemzeti Tanács székházában zárt körben átadják a Gábor Áron-díjat a Háromszék napilapnak, melyet az SZNT Facebook oldalán élőben követhetnek az érdeklődők. Laudációt mond Gazda József, az SZNT alelnöke.

ELŐADÁS

Holnap 17 órakor a kézdivásárhelyi Vigadóban a Szent Rita Egyesület szervezésében Hogyan túrázzunk biztonságosan? címmel tart előadást Wagner Attila alpinista, a sugárfürdői sípályák igazgatója, Jitărașu Attila önkéntes, Vaszi Róbert munkatárs, az útvonalak ismerője, továbbá a jelrendszerek szerkesztője és elhelyezője. Moderátor: Berecki Barna túraszervező.

HUMORPINCE

Ma 18 órakor Minden humor kedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a Kónya Ádám Művelődési Ház alagsorába.

SZÍNHÁZ

* A Tamási Áron Színház március 10-én és 17-én, szerdán a nagyteremben Pintér Béla A sütemények királynője című művét adja elő (rendező: Pálffy Tibor). 13-án, szombaton 19 órától a nagyteremben a Műsor – 4. rész (színházi beszélgetések) és 28-án, vasárnap 19 órától a Műsor – 5. rész vetített előadás (online vetítés: a 3. rész 10-én és 17-én 19 órától; a 4. rész 24-én, és 31-én 19 órától).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük