Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órától a Székely Nemzeti Múzeum múzeumban mutatják be Zsigmond Győző Gombák a magyar néphagyományban című kötetét. Néprajzosként Kinda István, biológusként, gombászként Puskás Attila, valamint a szerző és a kiadó képviselője ismerteti a kötetet. Gitározik: Filip Zsombor.

* Ma 17 órától Kézdivásárhelyen, a Gyűjtemények Házában bemutatják a Székely Zoltán: Emlékeim. Székely Zoltán önéletírása és szakmai levelezése című kötetet. Házigazda: Beke Ernő, a Gyűjtemények Háza tulajdonosa. A kötetet dr. Székely Zsolt ny. egyetemi docens, a könyv szerkesztője ismerteti.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 17:00 Monster Hunter – Szörnybirodalom (amerikai–német fantasy, 3D-s), 17:15 Scooby (amerikai animációs vígjáték, magyarul beszélő), 19:15 Corpus Christi (lengyel filmdráma, magyar felirattal), 19:30 Az igazság (francia–japán filmdráma).

HANGVERSENY

Ma 18 órától a Bástya-házban az Árkosi Kulturális Központ rendkívüli fuvola- és kamarazene-koncertet szervez. Fellépnek a Brassói Egyetem zenetanszékének diákjai: Kakasi Nóra, Kozma Noémi, Diana Cristea és Ioana Irimescu. A diákok prof. dr. Filip Ignác tanítványai. Zongorán kíséri: dr. Mihaela Pavel. A helyek száma korlátozott, jegyeket előre is meg lehet vásárolni a központ székhelyén, (Olt utca 6. sz.), 9–15 óra között. Egy jegy ára 5 lej.

ZONGORAKONCERT

Ma 18 órától a Vigadó Művelődési Ház dísztermében Kovács Hunor zongoraestet tart. A belépő 10 lej!

SZÍNHÁZ

* Március 5-én, pénteken és 7-én, vasárnap 19 órától a Háromszék Táncstúdióban az M Studio Mozgásszínház Pam param (koncepció-koreográfia: Andrea Gavriliu) című előadása tekinthető meg.

* Március 6-án, szombaton 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében Martin Crimp: A többit már láttad a moziban (rendező: Botos Bálint) című előadást játsszák.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük