Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

KÖNYVBEMUTATÓ

Február 9-én, kedden, 18 órától Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Ház dísztermében mutatják be a Háromszék Vármegye Kiadó új, a Kocsis Károly által szerkesztett Előre az Úz völgyében című könyvét. Sepsiszentgyörgyön, a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében február 10-én, szerdán 18 órától tartják a könyvbemutatót. A járványhelyzetre való tekintettel a résztvevők száma korlátozott, ezért előzetes bejelentkezést igényel. Jelentkezni az alábbi telefonszámokon lehet: 0769.857.099, 0730.600.279.

HÁZASSÁG HETE

* Február 7–14. között hetedik alkalommal szervezik meg a Házasság hetét Erdővidéken. Baróton ma 17 órától Házaspárok Útja – ismertető és útbejárás a Diákdombtól a Kisboldogasszony kápolnáig; 18 órától szentmise a római katolikus vallásteremben a családokért, majd áldásban részesülnek a házaspárok.

* A sepsiszentgyörgyi vártemplom gyülekezeti termében február 9-én 19 órától József Attila-estet tartanak Ti jók vagytok mindannyian címmel, a Kovács Eszter megsegítésére szervezett jótékonysági koncerten fellép: Kolcsár József, Dénes Előd, Dénes Dorottya és Hajdú Loránd. Február 10-án 18 órától Van-e értelme a hűségnek a házasságban? címmel Ruszka Sándor és Margó tart előadást. Február 11-én 18 órától Ezerszer is igen! A házasság szakítópróbái címmel dr. Kondor Ágota előadó értekezik. Február 14-én 10 órától hálaadó istentisztelet, a 10., 25. és 50. házassági évfordulósok köszöntése. Az események a gyülekezeti teremben lesznek megtartva.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes Rézhúron című előadását február 11-én 19 órától Kovásznán a művelődési központban, 12-én 19 órától Zabolán a kultúrotthonban játssza. Jegyek Zabolán előadás előtt a helyszínen, Kovásznán a művelődési ház jegypénztáránál kaphatók, foglalni a 0744.364.250-es telefonszámon lehet. A teljes árú jegy 20 lej, a kedvezményes jegy (diákoknak, nyugdíjasoknak) 10 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük