Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

ELŐADÁS

A tejfogyasztás előnyeiről tart előadást a Pro Pectus Egyesület szervezésében dr. Máthé Enikő ma 18.30-tól Kézdivásárhelyen, az egyesület székhelyén (Ady Endre 3.).

ANGOL TÁBOR

Az Amőba Oktatási Központ napközis angol tábort szervez I–IV. osztályos gyerekek részére július 10–14. között. Jelentkezni július 6-ig lehet a 0267. 351.959-es telefonszámon, vagy Sepsiszentgyörgyön a Templom utca 1A alatt.

RAJZPÁYÁZAT

Az Incze László Céhtörténeti Múzeum rajzpályázatot hirdet Városunk kincsei címmel, melynek célja az 590 éves Kézdivásárhely bemutatása. Nevezni a város történetével kapcsolatos esemény(ek) és helyszínek bármilyen technikával (vízfesték, tempera, ceruza, zsírkréta, kollázs stb.) történő ábrázolásával lehet, A4-es méretű munkákkal. Az augusztus 15-ig a múzeumba eljuttatott munkákat az Őszi Sokadalom idején kiállítjuk, 3-6, 7-10, 11-14 éves korcsoportokban egyet-egyet díjazunk. A 15-18 éves korosztályból olyan pályamunkákat (szórólap, térkép, plakát, stb.) várunk, amelyek minél érdekesebben, kreatívabban mutatják be és ajánlják Kézdivásárhely turisztikai látványosságait.

MŰVÉSZ MOZI

Június 28-tól folytatódik az Orange-szerda a Művész Mozi by Cityplexben. Románia több nagyvárosához hasonlóan Sepsiszentgyörgy is csatlakozott a kampányhoz, amelynek lényege, hogy szerdánként a nézők két mozijegyet kapnak egy áráért. Hogyan igényelhetnek Orange-jegyet? Küldjék el a FILM szócskát SMS-ben a 241-es telefonszámra, vagy töltsék le mobiljukra az Orange film-applikációt, és lépjenek be a portál 241-es menüjébe, majd klikkeljenek a „solicita codul Orange film” opcióra. Miután igényelték az Orange-jegyet a számukról, SMS-ben megérkezik a kód, amelyet a szerdai vetítésekre használhatnak fel. Fontos megjegyezni, hogy ez a kód csak az adott hét szerdájára vonatkozik, egy hét után érvényét veszti. Az SMS-ben kapott kódot szerdán a kiválasztott film vetítése előtt a mozi jegypénztáránál kell bemutatni. A 241-re küldött SMS díja 0,062 euró/SMS, és az applikáció esetében az összeget a díjcsomagunknak megfelelő internetforgalom szerint számlázza majd a szolgáltató.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük