Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZÍNHÁZ

Koronavírus-fertőzés miatt elmaradt a december 27-ére, vasárnapra tervezett A többit már láttad a moziban című előadásuk, tudatta közleményben  sepsiszentgyörgyi TÁSZ. A már megvásárolt jegyek visszaválthatóak (adminisztratív okok miatt csak december 30-ig) vagy átválthatóak a januári előadásokra.

Legközelebb december 30-án, szerdán este 7 órától várják Önöket színházba a Radu Afrim által rendezett Amikor telihold ragyog a turkáló felett című előadással, melynek szereposztását nem érinti a fertőzés.

KIÁLLÍTÁS

Újra látogatható a 6. Székelyföldi Grafikai Biennálé kiállítása a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban. A kiállítást január 15-ig lehet megtekinteni keddtől péntekig 10–17, szombaton 10–18 óráig.

FOTÓKIÁLLÍTÁS

 Sepsiszentgyörgyön a Tamási Áron Színház előtti sétányon a Háromszék Táncegyüttes fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott rendezvénysorozat záróakkordjaként nyílt fotókiállítás Ádám Gyula csíkszeredai fotóművész munkáiból. A tárlatot január 7-éig tekinthetik meg az érdeklődők.

KÖNYVTÁRI PROGRAM

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár az ünnepek alatt a következő nyitvatartással várja olvasóit: 29-én, kedden 9–19 óráig, 30-án, szerdán 9–17 óráig, 31-én, csütörtökön 9–13 óráig. Péntektől vasárnapig, valamint január 1. és 3. között (péntek–vasárnap) a könyvtár zárva lesz, december 28-a és január 4-e (hétfők) közönségszolgálat nélküli munkanapok az intézményben. Az új évben az első nyitvatartási nap január 5-e, kedd (9–19 óráig). A Sport utcai fiókkönyvtár zárva lesz ma és 31-én.

MŰVÉSZ MOZI

* Kedden: 11:00 Mulan (amerikai családi kalandfilm, magyarul beszélő); 11:15 Trollok a világ körül (amerikai animációs vígjáték, románul beszélő); 16:30 Lassie hazatér (német családi kalandfilm, magyarul beszélő); 16:30 Ava (amerikai krimi-dráma); 18:45 Szívek királynője (dán–svéd filmdráma); 19:00 Corpus Christi (lengyel filmdráma, magyar felirattal).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük