Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TÖRTÉNETÍRÓ JÁTÉK!

November 2–30. között a kézdivásárhelyi Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár játszani hívja a 10–100 éves korosztályt. A játék lényege, hogy egy történetet 3 szó alapján 3 személy fog megírni. Aki megkezdi a történetet, nem tudja, ki fogja folytatni, illetve ki fogja befejezni. Aki folytatja a történetet, nem tudja ki kezdte el, illetve ki fejezi be. Aki befejezi a történetet, nem tudja ki kezdte el, és ki folytatta. Mikuláskor megtudod, hogyan alakult a te történeted!

A legjobb történetek íróinak a Mikulás ajándékokat hoz a Báró Wesselényi Miklós Könyvtárba, amit személyesen kell átvenni!

A játék menete:

– Válassz ki egy borítékot, amelyben 3 szó van!

– Találj ki egy történetet a megadott 3 szó alapján, írd le az első 10–15 mondatát, adj címet a történetnek!

– Ha már el van indítva egy történet, akkor folytasd 10–15 mondattal, vagy fejezd be szintén 10–15 mondattal. Mindhárom résznek tartalmaznia kell a 3 megadott szót!

– A borítékokat kérésre elküldjük Facebook üzenetben, e-mailben, vagy személyesen átvehető a könyvtárban!

– A történetet el lehet küldeni Facebook-üzenetben: Kézdivásárhelyi könyvtárszimpatizánsok, e-mailben a bibl.tg.sec@gmail.com címre, vagy hozd be személyesen a könyvtárba!

Érdeklődni telefonon a 0787.796.475-es számon, Facebook-üzenetben, e-mailben vagy személyesen a könyvtárban lehet.

 

KÖNYVTÁR

A Sepsiszentgyörgyön meghosszabbított járványügyi szabályozások értelmében, a korlátozások feloldásáig, a Bod Péter Megyei Könyvtár zárva tart november 3-a után is. Kizárólag előzetes kérés és programálás alapján azonban továbbra is kölcsönöznek könyveket, az igényelt köteteket a könyvtár kertjében szolgáltatják olvasóiknak. Telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján előkészítik ezeket, és a kertben tartózkodó munkatársuk átadja a rögzített időpontban. A telefonos igényléseket kedden 9 és 17, szerdától péntekig pedig 9 és 15 óra között fogadják. Telefon: 0267.312.133, E-mail: kolcsonzo@kmkt.ro. Katalógus: online.kmkt.ro

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük