Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

FLOATING CINEMA & THEATER

Az árkosi Szentkereszty-kastély taván ma 21 órától (esőnap: szombat) az M Studio Pyro című előadása látható; szeptember 13-án, vasárnap 21 órától (esőnap: szeptember 14., hétfő) a Portré a lángoló fiatal lányról (2019) című filmet nézhetik meg az érdeklődők. A programokra járatok közlekednek Sepsiszentgyörgy és Árkos között, ezek a sepsiszentgyörgyi buszpályaudvarról 10 és 16 órakor indulnak, vissza 20.50-kor (egy utazás ára 5 lej).

SZÍNHÁZ

A Tamási Áron Színház szeptember 12-e helyett technikai okok miatt szeptember 15-én, kedden (esőnap: szerda) 18 órától tartja a Szerb Antal VII. Olivér című regénye nyomán készült előadásának bemutatóját Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os emlékparkban. Rendező: Zakariás Zalán.

BÁBSZÍNHÁZ

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, a Wegener parkban ma 18 órától, illetve ha az időjárás közbeszól, akkor vasárnap 18 órától a Cimborák Bábszínház bemutatja A Buták versenye című, Benedek Elek meséiből készült játékot, amelyet 6 éves kortól ajánlanak az örök kortalanoknak.

KONCERT

* Ma 19 órától dzsesszkoncertre hívja a nagyérdeműt a Radu Vâlcu Kvartett a sepsiszentgyörgyi Bástya-ház udvarára (Olt u. 6.).

* Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi ‘56-os emlékparkban, holnap 18 órától a kézdivásárhelyi Wegener parkban a Heveder Zenekar és a Tőkés család táncos-zenés előadását tekinthetik meg (részletek honlapunkon).

ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI

A DATE Egyesület szeptember 12-én és 13-án 20.30-tól mutatja be sepsiszentgyörgyi Gyárfás Jenő Művészeti Galéria homlokzatára kivetített kétnyelvű, a Ma birodalmának Árgyélus királyfija című előadását 3D-ben. A főhős egyben a százéves rajzfilm ünneplésének házigazdája is. Ezenkívül a kicsik hazavihetik Árgyélus királyfi történetét is egy könyvecske formájában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük