Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

FILMVETÍTÉS

Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os parkban ma 20.30-tól (esőnap: péntek) a 2019-es Seveled című filmet vetítik. Jegyet 10 és 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani.

SZÍNHÁZ

Ma 20 órától a múzeumkertben (esőnap: péntek) José Rivera: Felhőtektonika (rendező: Bocsárdi László) című darabját viszi színre a Tamási Áron Színház.

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A buták versenye című szabadtéri előadását Sepsiszentgyörgyön az ’56-os parkban (a KultúrParkban) ma 17 órától és szeptember 8-án, kedden 17 órától játssza. Az előadást minden 6 év feletti gyermeknek és családtagjaiknak egyaránt ajánlják. Helyfoglalás és további tájékoztatás a 0755.335.400-as telefonszámon Csüdöm Eszternél.

KONCERT

* Szeptember 4-én, pénteken 19 órától a kovásznai Művelődési Ház szabadtéri színpadán lép fel a 2012-ben Kézdivásárhelyen alakult The Crazy Plumbers zenekar a Voces női kar néhány tagjának kíséretében. A The Crazy Plumbers és a Voces előzenekaraként a Siction lesz hallható.

* Szeptember 4-én, pénteken 18 órától a sepsiszentgyörgyi KultúrParkban a FillHarMoni zenekar mutatkozik be. A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott. Jegyár: 5 és 10 lej, kaphatók elővételben a városi kulturális szervezőirodában, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

KIÁLLÍTÁS

A sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban szeptember 4-én, pénteken 18 órától megnyitják Bencsik János és Mattis-Teutsch Waldemar képzőművészek kiállítását. A megnyitót az épület mögötti udvaron tartják. A vendégeket Vécsi-Nagy Zoltán, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője köszönti. Bencsik János kiállítását Dimény András grafikus, Mattis-Teutsch Waldemar kiállítását Ziegler Ágnes művészettörténész nyitja meg. A kiállítások megtekinthetőek október 2-áig keddtől péntekig 10–17 óra és szombaton 10–18 óra között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük