Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

AJÁNLÓ Kultúra

4. MANUS: ŐSSZEL TARTJÁK MEG

Tekintettel a Manus mindenkori résztvevőinek egészségére és biztonságára, illetve az egyre szigorúbb járványügyi korlátozásokra, a rendezvény szervezői úgy döntöttek, hogy őszre halasztják a 4. Őrkői Cigánytalálkozó megszervezését. Így a Manus 2020-as kiadására a tervek szerint szeptember 28. és október 4. közt kerül majd sor. Jó hír ugyanakkor, hogy az eredeti időpontban is sor kerül néhány kedvcsináló, zártabb körű, intimebb eseményre. Így a tervezett programok közül augusztus utolsó hétvégéjén dokumentumfilm-vetítéseket, börtönlátogatást és ütőhangszeres bemutatót is tartanak az őrkői roma közösségnek. A szervezők hozzáteszik, hogy az emberek biztonsága mindenekfelett áll, így arra buzdítják az érdeklődőket, hogy a rendezvény majdani kiadásán is fokozottan figyeljenek a saját, illetve környezetük egészségére.

KONCERT

Ma 19 órától Free Connection-koncert a kézdivásárhelyi Borudvarban. Belépő: 15 lej (tartalmazza egy sör/üdítő) árát. Regisztráció a 0723.194.070-es telefonszámon.

HITÉLET

A kézdisárfalvi-szászfalusi Nagyboldogasszony-templom búcsúünnepét augusztus 15-én, szombaton 12 órától tartják. A szentmisén a szentbeszédet Kovács József, a kézdivásárhelyi Boldog Özséb-plébánia segédlelkésze mondja.

KIÁLLÍTÁS

A sepsiszentgyörgyi MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér jelenlegi helyzetre reagáló, :a gyűjtemény A (soha véget nem érő) készenléti állapot idején című kiállítása szeptember 4-ig látogatható, hétköznap keddtől péntekig 11-19 óra között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük