Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

HUMORKERT

Hosszabb kényszerszünet után minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarterébe ma 18 órakor.

SZABADTÉRI FILMVETÍTÉSEK

* A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház szervezésében a Szabadtér programsorozat keretén belül ma 21.30-tól a Seveled című magyar filmvígjátékot tekinthetik meg a kézdivásárhelyi W. Wegener parkban.

* Kovásznán, a Városi Művelődési Ház udvarán ma 21 órától (esőnap: július 30, csütörtök 21 óra) a Lajkó – cigány az űrben című filmet vetítik. A belépőjegy ára 10 lej. Helyfoglalás, előzetes regisztráció a culturacv@gmail.com e-mail-címen, a 0267.340.394-es vagy a 0762.674.516-os telefonszámon. Az érvényes járványbiztonsági előírások betartása kötelező.

* Sepsiszentgyörgyön az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) csütörtökön 21.30-tól (esőnap: augusztus 1., szombat 21.30) Valami Amerika 3. Jegyeket 10, illetve 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani hétfőn, szerdán és pénteken 12–20, kedden, csütörtökön és esőnap esetén 14–22 óráig.

KULTÚRPARK

Sepsiszentgyörgyön az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) július 31-én, pénteken 19 órától a The Crazy Plumbers & Snaps Vocal-Band ad szabadtéri koncertet. A koncertre kedvezményes jegyek 5, teljes árúak 10 lejért a kulturális szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám) kaphatóak csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óráig, valamint a helyszínen a koncert előtt egy órával.

KÖNYVTÁR

A Bod Péter Megyei Könyvtár kedden 9–19, szerdától péntekig 9–17, szombaton 9–13 óráig tart nyitva. A Sport utcai fiókkönyvtár a korábbi nyitvatartási rend szerint látogatható. Az olvasók ide az előszobában történő lázmérés után, maszkban léphetnek be. A polcokról egyelőre csak a könyvtáros vehet le könyvet. Telefon: 0267.312.133. E-mail: kolcsonzo@kmkt.ro, copii@kmkt.ro. Katalógus: online.kmkt.ro.

HÁROMSZÉKI ARCKÉPCSARNOK

A Kovászna Megyei Művelődési Központ Facebook oldalán (https://www.facebook.com/cultcov.ro/) csütörtökön, 20 órai kezdettel Jánosi József Sepsiszentgyörgyön élő népművelővel, táncmesterrel, koreográfussal, néprajzi gyűjtővel és művelődésszervezővel készült beszélgetés lesz látható.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. július 29., 22:20
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Egy dolgot nem értek, hogy mi a francnak rakják a film nézést ilyen későre a wegenerbe. De most komolyan. Nem elég az h reggel fél 6-kor kelek, és készülök munkába, le bokszolok 10 órát + az itthoni dolog és mikor ebbe a dög melegbe nyitott ablaknál el szeretnék aludni bőg az egész város, mert pár lökött éppen filmet akár nézni. Ez nem csend zavarás, ez senkit nem zavar. 😡 És a gyerekről ne is beszélve, h mindjárt 11 óra este, és 4-ikszer altatom vissza mert riad fel a hangzavarra csukott ablak mellett is. Ti lehet nem keltek korán, de én és még több száz ember a környéken igen!!!

    • User
      Dátum: 2020. július 30., 11:25
      ÉRTÉKELÉS: 3

      Vetíteni csak sötétben lehet. Hogy valaki aludni akar? Hogy merészeli, mikor itt kultúrát terjeszt az erre szakosodott intézmény?
      Tényleg meggondolatlan dolog lakóövezetbe késői órákra hangos rendezvényeket szervezni. Nem nyír ki a vírus, öljön meg az ideg? Kedves Vigadó igazgató, Kovásznán is így szokták, a tömbházak között? Nem emlegetik a felmenőit finom jelzők társaságában, ha ilyenre nem figyel?
      Azt nem értem egyébként, ki a fene kíváncsi a ezekre gyenge filmekre?