Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TÁNC

Ma 19 a Székely Nemzeti Múzeum kertjében adja elő Rézhúron című produkcióját a Háromszék Táncegyüttes órától (esőnap: július 11-én, szombaton 19 óra). Zenei szerkesztés: Fazakas Levente, koreográfia: Tekeres Gizella, Melles Endre, színpadi szerkesztés: Ivácson László. Jegyet pénteken 9–13 óráig a központi jegyirodában, illetve előadások előtt egy órával a helyszínen lehet váltani. Teljes árú jegy: 20 lej, kedvezményes jegy: 10 lej. A nézők beléptetése 18.30 órakor, fél órával a kezdés előtt megkezdődik, a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A járványügyi előírások betartása, szájmaszk viselete kötelező. Kézdivásárhelyen július 14-én, kedden 20 órától (esőnap: július 15-én, szerdán 20 órától) a Wegener Parkban láthatják az érdeklődők az előadást. Jegyár: 10 lej, belépés előzetes regisztrációval a 0730.600.279-es telefonszámon.

KULTÚRPARK

Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) KultúrPark elnevezéssel indult rendezvénysorozat, mely heti rendszerességgel kulturális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a nyári estéken. Ma 19 órától a White Betty koncertezik. A zenekar tagjai: Tinca-Laura Zan (ének), Tinca Teddy (gitár, ének), Kerezsi Csongor (basszusgitár) és Kovács Zsolt (cajón). A koncertre a belépés ingyenes. Július 12-én, vasárnap 16 órától pedig a Fourte Trombone Quartet koncertjére várják az érdeklődőket. A rendezvényeken a részvétel az érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően történik, helyfoglalás az érkezés sorrendjében, a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott. Arcmaszk viselete ajánlott.

M STUDIO

Az M Studio július 14-ig szabadtéri tűzzsonglőr-produkcióval várja a sepsiszentgyörgyi közönséget a város különböző negyedeiben, terein: ma 21.30-kor a főtéren lépnek fel a tűzzsonglőrök.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük