Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

ZONGORAKONCERT

Ma 18 órakor Sepsiszentgyörgyön, az Árkosi Kulturális Központban koncertezik Fejes Krisztina Magyarországi zongoraművész. Az érdeklődők online követhetik az előadást a Balassi Intézet, valamint az Árkosi Művelődési Központ Facebook-oldalain. A zongoraestről készült felvétel 21.30 órakor megtekinthető az ’56-os emlékparkban, a Kónya Ádám Művelődési Ház szomszédságában szervezett vetítésen.

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház júliusi előadásai a múzeumkertben: ma 20.30-tól (esőnap: július 9., 20.30) Pintér Béla: A sütemények királynője (rendező: Pálffy Tibor); július 13-án 20.30-tól (esőnap: július 14., 20.30) José Rivera: Felhőtektonika (rendező: Bocsárdi László).

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A buták versenye című szabadtéri előadását július 9-én, csütörtökön 18 órától és július 10-én, pénteken 11 órától Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os emlékparkban, a Kónya Ádám Művelődési Ház szomszédságában játssza. A darabot Dávid Péter rendezte, és 6 év fölötti nézőknek ajánláják. Jegyvásárlás a biletmaster.ro weboldalon, személyesen a központi jegyirodában lehetséges csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óráig, illetve a helyszínen az előadások előtt egy órával.

KULTÚRPARK

Sepsiszentgyörgyön az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) KultúrPark elnevezéssel indult rendezvénysorozat, amely heti rendszerességgel kulturális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a nyári estéken. Program: ma Valan – Az angyalok völgye (2019); július 9-én, csütörtökön (esőnap: július 11., szombat) Lajkó – cigány az űrben (2018); július 10-én White Betty-koncert. A vetítések 21.30-tól kezdődnek, jegyeket 10, illetve 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani hétköznapokon 14–22 óráig, esőnap esetén szombaton 20–22 óráig. Arcmaszk viselete ajánlott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük