Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

FELOLVASÓSZÍNHÁZ A BORUDVARBAN

A kényszermegszakítás után és a nyári szünet előtt az Udvartér Teátrum ismét megnyitja kapuit, ezúttal egy rendhagyó felolvasó est keretében. A kézdivásárhelyi közönség a Jazz Bistro & Winery udvarán találkozhat ismét a művészekkel. Pintér Béla Fácántánc című darabját Pálffy Tibor rendezésében láthatják ma, június 23-án 20.30-tól és június 25-én ugyancsak 20.30-tól. Egy jegy ára 15 lej. A jegyeket a Vigadó jegyirodájában válthatják ki 9–14 óra között, illetve a közönség beengedése előtt egy órával a helyszínen. Az előadás 15 éven felüliek számára ajánlott!

Az előadásokat a kedvezőbb fényviszonyok érdekében kezdik a megszokott időpontoktól eltérően később, 20.30-kor. A nézők beengedése a járványügyi protokoll betartása végett fél órával a kezdés előtt történik. A kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott, helyfoglalás az érkezés sorrendjében zajlik.

A helyszínen kézfertőtlenítőt biztosítanak a nézők számára, viszont maszkról saját maguk kell gondoskodniuk, anélkül nem engedélyezett az előadás megtekintése. 37, 3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőket nem engedik be a helyszínre. Javasolják, öltözzenek a szabadtéri előadási viszonyoknak megfelelően, esetleg vigyenek magukkal pokrócot.

PRO PATRIA ET LIBERTATE

Ma 17 órától a Lábasházban II. Rákóczi Ferenc erdélyi fejedelemmé választásának emlékére nyílik kiállítás Magyarország csíkszeredai főkonzulátusa, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a Lábasház és a Balassi Intézet MKK – Sepsiszentgyörgy szervezésében. A 2019-es Rákóczi-emlékév alkalmából a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeuma által összeállított vándorkiállítást tekinthetik meg a vendégek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük