Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

HUMORKERT

Kertté alakul át a Humorpince. Hosszabb kényszerszünet után minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház udvarterébe szerdán 18 órakor.

SZABADTÉREN A CIMBORÁK

A Cimborák Bábszínház A buták versenye című szabadtéri előadását 6 év fölötti nézőinek játssza csütörtökön 11 órától, június 20-án, szombaton 11 órától és június 21-én, vasárnap 18 órától a sepsiszentgyörgyi 56-os parkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház és a Plugor Sándor Művészeti Líceum közös gondozásában lévő terület). Jegyváltással, helyszínnel és az előadásokkal kapcsolatos információkat a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni. Javasolják, hogy aki teheti, online váltson jegyet a biletmaster.ro weboldalon. Ha erre nincs lehetőség, a központi jegyiroda nyitvatartási rendje hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, míg pénteken 9-től 13 óráig tart. Végső esetben a helyszínen is válthatnak jegyet előadások előtt egy órával.

A kiszámíthatatlan időjárási viszonyokra való tekintettel, ha az előadás előtt két órával eső lesz, a megvásárolt jegyek automatikusan érvényessé válnak a következő betervezett előadásra. Elmaradt előadás esetén az online vásárolt jegy árát a biletmaster@eventim.ro e-mail-címen lehet visszaigényelni. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A 37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőket nem áll módjukban beengedni a nézőtérre, a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott!

ONLINE HTE-VETÍTÉSEK

A Háromszék Táncegyüttes Facebook-oldalán (facebook.com/haromszek) folytatódik a régi előadások online vetítése. A keddi napokon 19 órától várnak mindenkit szeretettel! A részletes program:

– június 16., 19 órától Böjttől böjtig (rendező- koreográfus: Furik Rita/2009-2010-es évad)

– június 23., 19 órától Két kezem forgatta, szívem táncoltatta (rendező-koreográfus: Ivácson László/2012-2013-as évad)

– június 30., 19 órától Gábor Áron (rendező- koreográfus: Orza Calin/2013-2014-es évad).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük