Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Ajánló

Nem váltják vissza jegyeiket

Társadalmi kezdeményezés indult Magyarországon, mely révén arra kérik az embereket, ne váltsák vissza az előre megvásárolt jegyeiket a kulturális előadásokra, hanem ezzel is támogassák a művészeket. Az akció ide is elért, itt is megjelentek a felhívások.

Művészetkedvelő nézők hívták életre a #nemváltomvissza kezdeményezést a Facebookon, ennek az a lényege, hogy bárki, aki színházjegyet vagy más belépőt, koncertjegyet vásárolt a következő napokra, hetekre, az ne váltsa vissza, hiszen a művészek a jegybevételekből élnek. Többen is megosztották közösségi oldalukon, hogy nem adják vissza jegyeiket, mert segíteni akarnak a művészeknek, színészeknek, hiszen ezekből az előadásokból ének, sokszor csak a jegyeladás hoz jövedelmet számukra.

Mint ismeretes, elővigyázatossági intézkedésként Sepsiszentgyörgyön bezártak a városban működő kulturális intézmények, így a Tamási Áron Színház, Cimborák Bábszínház, M Studio, Andrei Mureșanu Színház, Háromszék Táncegyüttes, Kónya Ádám Művelődési Ház és a Művész Mozi is. Továbbá a Bod Péter Megyei Könyvtár, a Székely Nemzeti Múzeum, a Keleti Kárpátok Nemzeti Múzeuma, a Székelyföldi Vadászati Kiállítás, a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér és az Erdélyi Művészeti Központ is. Ugyanakkor elmaradnak a Szimplába és más külső helyszíneken szervezett események, koncertek is.

Tamási Áron Színház

A sepsiszentgyörgyi magyar színház értesíti közönségét, hogy a Helyi Készenléti Bizottság határozata értelmében március 22-ig a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása miatt minden műsorra tűzött előadást elhalaszt. A megvásárolt jegyek március 27-ig visszaválthatók személyesen a központi jegyirodában. Az online kiváltott jegyek árát a Biletmaster jegyértékesítő rendszer automatikusan visszautalja a vásárlók bankszámlájára. A műsorváltozásból fakadó kellemetlenségekért a színház vezetősége az érintettek megértését kéri.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük