Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Sonic, a sündisznó (jap.–am.–kan. animációs film, magy. besz.); 16:45 Sonic, a sündisznó (rom. besz.); 18:30 Colectiv (rom. dokf., magy. fel.); 18:45 A vadon hívó szava (am. kalandfilm); 20:30 10 nap anyu nélkül (fr. vígjáték, magy. besz.); 20:45 Drakulics elvtárs (magy. vígjáték).

SZÍNHÁZ

Pénteken és vasárnap 19 órától a Tamási Áron Színház kamaratermében a Kártyások című komédiáját játssza a sepsiszentgyörgyi társulat. Rendező: Zakariás Zalán.

BÁBSZÍNHÁZ

Ma 18 órától és szombaton 11 órától a Cimborák Bábszínház stúdiótermében a sepsiszentgyörgyi bábtársulat Bálna Béla című előadása tekinthető meg szabadelőadásban. Helyet foglalni a 0755.335.400-as telefonszámon lehet Csüdöm Eszternél.

KIÁLLÍTÁS

* Március 6-án, pénteken 17 órától a kovásznai Kádár László Képtárban Felső-Háromszéktől Hollywoodig címmel kiállításmegnyitóra és életút-ismertetőre kerül sor a kézdivásárhelyi születésű Dienes Andor (André de Dienes) fotóművész, világhírű sztárfotós (1913–1985) alkotásaiból. Kincses Károly fotótörténész vetített képes előadását Imreh István, a Kovászna Megyei Művelődési Központ igazgatója mutatja be.

* Március 8-án 12 órától a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeumban Borcsa Imola író megnyitja az idei március 15-i ünnepi tárlatot. Közreműködnek: Józsa Irén és Nagy-Babos Tamás tanárok és a Cantus Kamarakórus Fórika Balázs irányításával. Házigazda: dr. Dimény Attila múzeumvezető.

FELVÉTELI FELKÉSZÍTŐ

A Plugor Sándor Művészeti Líceum Drámatagozata ingyenes felvételi felkészítőt tart a szeptembertől induló drámaosztályba pénteken, március 6-án 17 órától, a líceum Visky Árpád drámatermében. Az érdeklődők vigyenek cserecipőt és tréningruhát. További tájékoztatás a 0740.578.725-ös telefonszámon. A felvételire május 13-án kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük