Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZILVESZTER

December 31-én este Sepsiszentgyörgy főterén 23 órától a hangulatról a Popas Band gondoskodik, akiket Románia egyik legismertebb coverband-zenekaraként tartanak számon. Romániai idő szerint pontban éjfélkor kerül sor az első, újévet köszöntő tűzijátékra. Ezt követően a Mobilmánia koncertezik, felcsendülnek örökzöld P. Mobil-, Tunyogi Rock Band- és Piramis-dalok is. Magyarországi idő szerinti éjfélkor újabb tűzijáték lesz, majd folytatódik a Mobilmánia-koncert.

MŰVÉSZ MOZI

December 31-én, kedden, január 1-jén, szerdán és január 2-án, csütörtökön a mozi zárva lesz!

OPERETT-GÁLA

* Kánkán táncosnők, a bécsi keringő mesterei, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó nagyasszonyai, parasztlánykák és csikósok várják az operettkedvelőket a Tamási Áron Színház nagytermébe 31-én, kedden 17 és 20 órától egy olyan színes gálaműsorra, amilyenben hosszú évek óta nem volt része a város közönségének szilveszter estéjén. A budapesti Monarchia Operett Cintányéros cudar világ című produkcióját későbbi időpontokban nincs lehetőség műsorra tűzni, ezért a színház vezetősége felhívja az érdeklődők figyelmét a mielőbbi helyfoglalásra.

* A kolozsvári Operettissimo Együttes Mi, muzsikus lelkek című újévi, kétrészes operettgálája a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében január 10-én 19 órától kezdődik. Belépő: 35 lej.

KABARÉ

* Január 11-én, szombaton 17 és este 20 órától a marosvásárhelyi Gruppen-Hecc kabarétársulat a Vigadó Művelődési Házban mutatja be Ma jó a medvem! című zenés előadását.

* A csíkszentgyörgyi Székely Góbék Kalamajka a köbön 3. című előadásukat január 17-én, pénteken 17 és 20 órai kezdettel mutatják be a kovásznai művelődési központ színpadán (jegyár: 25 lej); Sepsiszentgyörgyön január 25-én 17 és 20 órától játszanak (jegyek a sepsiszentgyörgyi Andrei Mureșanu Színház pénztáránál kaphatóak keddtől péntekig 16–18 óráig).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük