Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház ma 17 órától a Háromszék Táncstúdióba az Ég ím akkor ölelkezett a Földdel… című betlehemes bábjátékára várja az érdeklődőket. 16 és 18 órától a Cimborák Bábszínház stúdiótermében (Szabadság tér 1.) A fák titkos szíve című bábelőadás tekinthető meg. Az előadásokra a belépés díjtalan, viszont a korlátozott férőhelyre való tekintettel jelentkezni kell a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél.

 

ÜNNEP

* Holnap 20 órától bál lesz a székelytamásfalvi kultúrotthonban.

* Csütörtökön 18 órától a kézdivásárhelyi Boldog Özséb-templomban fellép a plébánia felnőtt- és gyermekkórusa, valamint a Molnár Józsiás Általános Iskola diákjai.

* Csütörtökön az alsócsernátoni református templomban a szentmisét és az istentiszteletet követően mutatják be a Szép jel című karácsonyi műsort. Fellépők: Mocanu-Prezsmer Erika mezzoszoprán, Barabás Lajos Zsolt tenor, Sípos Barbara, Kovács Petra, Sípos Sándor, Lukács Mihály, a Pakó András férfi dalcsoport, a furulyacsoport, a katolikus asszonykórus, zenélnek: Veres Hunor és barátai.

* A karácsonyi táncház pénteken 22 órától kezdődik a Tamási Áron Színházban. Házigazdák: Ádám Julcsi és Melles Endre. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes.

 

MŰVÉSZ MOZI

Ma és holnap a mozi zárva lesz!

Csütörtökön: 11:00 Sarkvidéki akció (ang.–dél-kor.–kan.–am. animációs film,, magyar szinkron); 11:00 Jégvarázs 2. (am. animációs film, rom. szink.); 16:15 Jumanji – A következő szint (amerikai családi film, magy. szinkr.); 16:30 Sarkvidéki akció (rom. szink.); 18:30 Star Wars: Skywalker kora (am. sci-fi, magy. szinkr.); 18:30 Jumanji – A következő szint; 20:45 Star Wars: Skywalker kora; 21:00 Valan – Angyalok völgye (magy. krimi).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük