Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MESEBARANGOLÁS

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház 4–11 éves gyerekeknek mesebarangolást szervez június 13-án, kedden és június 14-én, szerdán 10 és 12 órától a Székely Nemzeti Múzeumban.

 

MŰHELYFOGLALKOZÁS

A Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér (Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 2.) kreatív műhelyfoglalkozást és interaktív tárlatvezetést szervez 3–18 évesekből álló csoportoknak június 15-ig a Networks című kiállítás kapcsán. Jelentkezni a 0736.063.924-es és a 0724.338.562-es telefonszámon vagy a studio@magmacm.ro e-mail-címen lehet. Az ingyenes műhelyfoglalkozások és tárlatvezetések időpontja és tartama – óvodásoknak és diákoknak – rugalmasan alkalmazkodik a különböző csoportok igényeihez. A foglalkozások alatt készült fotó- és videódokumentációt a Magma felhasználja népszerűsítő kiadványaiban.

 

 

KÉZIMUNKAKÖR

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 16 órától a Háromszéki Fürge Ujjak Kézimunkakör keretében várnak minden kézimunkázni (kötni, horgolni, hímezni stb.) szerető fiatalt és időset egyaránt.

 

ÜNNEPSÉG

Szerdán 16 órától kerül sor a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Elméleti Líceum aulájában néhai Kosztándi Jenő festőművész post mortem díszpolgárrá avatására. Ezt követően emléktáblát lepleznek le szülőházánál, majd állófogadás lesz a Kosztándi-képtárban. A díszpolgár személyiségét dr. Deák Ferenc magyartanár méltatja, beszédet mond Bokor Tibor polgármester és Bejan András, a Nagy Mózes Elméleti Líceum igazgatója. Az emléktáblát – Vetró B. András szobrászművész alkotását – Bokor Tibor és Hegedűs Ferenc vállalkozó leplezi le.

 

KIÁLLÍTÁS

Szente-Szabó Ákos festő- és grafikusművész Axis mundi című kiállítása június 30-ig látogatható munkanapokon 8–16 óra között Erdővidék Múzeumában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük